Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2021-02-25

Scroll to top

Top

Heti programkavalkád

Heti programkavalkád

A következő napokban találkozhattok Nyáry Krisztiánnal, világot járhattok Hacsi Gáborral, vagy éppen meghallgathatjátok Nagy Ferenc és Molnárné Mariann természetgyógyász előadását. Lesz még múltidézés, VERseny és Márton napi Mezőségi Bál is.

Az Egri Világjáró Klub szerdán jelentkezik ismét, és ezúttal Hacsi Gábort kísérhetitek végig Föld körüli útján.

Csütörtökön I. világháború frontjai korabeli fotókon címmel tart előadást Farkas Péter helytörténet-kutató, helyszín az EKMK Civil Ház. Szintén ezen a napon hallhattok sok-sok érdekességet és jó tanácsot az egészséges táplálkozásról, ebben Nagy Ferenc és Molnárné Mariann természetgyógyász lesz a segítségetekre (helyszín: Kötélverő Közösségi Ház).
Folytatódik a Találkozások sorozat is, az EKMK vendége Nyáry Krisztián kommunikációs szakember, a Líra könyvkiadó igazgatója, író, irodalomtörténész lesz. Kezdés 18 órakor a Forrásban!

Pénteken kezdődik a kétnapos VERseny, melynek célja, hogy gyerekek megértsék és megszeressék a költészetet. A belépés ingyenes!

Szombat estére egy igazi csemege jut, méghozzá a Márton napi Mezőségi Bál. Az este 7-kor kezdődő programon a Budapest Mezőség Band működik közre, míg a házigazda szerepét Bécsi Gyula, Príma-díjas néptánc oktató tölti be.

________________________________________________________________________________

A novemberi tejes kínálatot itt, az EKMK felhívásait itt, az új és hagyományos szakkörök, klubok és foglalkozások menüjét itt találjátok.