Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2022-07-01

Scroll to top

Top

Felhőn járók műhelye

Felhőn járók műhelye

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ az Emberi Erőforrások Minisztérium által kiírt Nemzeti Tehetség Program (NTP–KULT–19) keretein belül egy pályázatot nyert, ami lehetővé tette, hogy 2020. januárjától ingyenesen elinduljon egy tehetséggondozó program, általános iskoláskorú gyerekeknek.

A „Felhőn Járók Műhelye” – „Walking On The Clouds Workshop” – egy olyan 60 órás élmény és alkotásközpontú komplex tehetséggondozó program, aminek 3 alappillére a színjátszás, az angol kommunikáció és a kreatív kézügyesség. A foglalkozás vezetők célja, hogy a részt vevők játszva tanulják a színjátszást angol nyelven, a kreatív munka folyamán pedig a kézügyességüket fejlesszék. Az angol drámafoglalkozások és a kreatív műhelymunkák össze is kapcsolódnak, mivel a történetek, amiket feldolgoznak, az általuk készített bábokkal, jelmezekkel és díszletekkel elevenednek meg.

 Az ingyenes programhoz tartozik egy belföldi kirándulás és egy záró rendezvény is, ahol a gyerekek bemutathatják a foglalkozásokon tanultakat.

A foglalkozás helyszíne: EKMK Vitkovics Alkotóház és Művésztelep (Eger, Széchenyi u. 55.) Foglalkozás vezetők: Kádár- Fűzi Réka  és Dévay Gábor